KOZMETIKAI SAVAS HÁMLASZTÁS

LÁTVÁNYOS BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK

HOGYAN MŰKÖDIK?
A kémiai peelingekkel egyenletesen és kíméletesen távolíthatjuk el a bőr felső rétegeit, mellyel ösztönözhetjük természetes megújulási folyamatát és megkönnyíthetjük a hatóanyagok mélyebb bőrbe jutását. Ezekkel a kezelésekkel intenzív önregenerációra sarkalljuk a bőrt.

A savak felébresztik és aktivizálják a bőr sejtjeit, így a 28 napos sejtkicserélődési ciklust lerövidíthetik akár a felére. Ennek hatására beindul egy látványos regenerációs folyamat, mely a bőr mélyebb rétegeit is érinti.

KINEK AJÁNLOTT?
Hatásosan kezelhető vele számos olyan zavaró bőrtünet, melyek esetében a klasszikus kozmetikai módszerek, illetve hatóanyagok nem eredményeztek tartós és meggyőző megoldásokat.

Javaslom Önnek az alábbi kozmetikai, esztétikai problémák esetén:
mély barázdák
aknés hegek
pigmentfoltok
egyenetlen bőrfelszín
photo-aging
megereszkedett, petyhüdt bőr
tág pórusok
cisztás akné
megvastagodott bőr

HÁNY ALKALOM SZÜKSÉGES?

Nagyon szívesen segítek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az Ön számára, azonban a választ sok minden befolyásolhatja:
Jelenleg milyen a bőre állapota?
Mi a konkrét kozmetikai probléma?
Milyen eredményt szeretne elérni?
Van-e allergiája?
Szed-e gyógyszert?
Hogyan reagál bőre a napra?
És így tovább…

Bőrmegújító kezelés előtt kérjen egyéni konzultációt, ami kúra igénybevétele esetén díjmentes. Kozmetikai savas hámlasztást októbertől áprilisig lehet végezni. A nyári hónapokban az erős ultraibolya sugárzás miatt hiperpigmentálódhat a bőr, ezért akkor nem ajánlott.

Egyszeri alkalom:
Általában hidratáló, antiaging és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal kombinált gyengébb savakkal történik, melyek a vékonyabb, érzékenyebb bőrtípusokra is alkalmazhatóak. Látványos effekt-kezelések liftinghatással fontos események előtt egy-két nappal.

Kúra:
Általában 6-8 kezelést jelent.
A kezelések száma a bőr állapotától és a kozmetikai probléma jellegétől, illetve intenzitásától függ.
A hámlasztást a kémiai peeling típusától függően 3 hetente, vagy 8-10 naponta ismételhetjük.
Hosszantartó hatást és valódi bőrmegújítást kúrában érhetünk el.

TEENDŐK A KÚRA ALATT
A kúra ideje alatt folyamatos együttműködésre és a kapott otthoni ápolók használatára lesz szükség. Az előírt tennivalókról és a betartandó szabályokról a kezelések előtt részletes tájékoztatást nyújtok Önnek szóban és írásban is.

MEGBÍZHATÓSÁG & MINŐSÉG
Egy széleskörű orvoskozmetikai tapasztalatokkal rendelkező, innovatív hatóanyagokat kutató és fejlesztő Hi-Tech gyártó cég termékeivel végzem a kezeléseket. A kimagasló gyártási technológia a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja számunkra. Számos orvos is alkalmazza esztétikai-bőrgyógyászati klinikákon.

HATÓANYAGOK: orvosi tisztaságú ampullák, egy- és többkomponensű savak
KEZELÉS MENETE: konzultáció, a bőr előkészítése (letisztítás, zsírtalanítás), kémiai peeling felvitele arcra és nyakra, sav semlegesítése, orvosi hatóanyag ampulla és steril fátyolmaszk a bőr regenerálására, rövid masszázs (csak gyengébb savak esetében), befejező ápolás és fényvédelem SPF 50+ krémmel
IDŐTARTAM: 60′
ÁR: 22.000 – 27.000 Ft

ANTIAGE ARCKEZELÉSEK

AZONNALI BŐRSIMÍTÓ HATÁS

Bőrfiatalítás luxus hatóanyagokkal a feltűnően kisimult bőrért
Hölgyek és urak számára egyaránt ajánlott, fontos események előtt kihagyhatatlan!

Gyors segítség az alábbi esztétikai problémákra:
elmélyült barázdák
megereszkedett, petyhüdt bőr
fáradt, fakó bőrszín

HATÓANYAGOK: orvosi tisztaságú, antiage koncentrátumok
KEZELÉS MENETE: bőr előkészítése (letisztítás, peeling), antiage ampulla, hyaluronsavas bio-cellulóz fátyolmaszk, ultrahang, 20 perc masszázs a “PRÉMIUM” kezelésben, befejező ápolás

“EXPRESSZ ANTIAGE” : 45′   ÁR: 12.400 Ft 

“PRÉMIUM ANTIAGE” : 70′   ÁR: 17.800 Ft