TARTÓS FESTÉSEK

SZEMPILLA és SZEMÖLDÖK

A szempilla és a szemöldök az arc meghatározó részei. Nem csak szemeinket hangsúlyozzák, teljes megjelenésünkre hatással vannak.

SZEMPILLA
A szempillafestés fájdalommentes eljárás. Tartós, mivel a szín intenzitása akár 4 hétig is tarthat. A folyamat néhány percet vesz igénybe és nem károsítja a pillákat. A festést hipoallergén festékkel végzem, ennek ellenére 24 órával előtte bőrpróbát végzünk az esetleges allergiás reakciók kiküszöbölésére.
Kezelés előtt kontaktlencséjét kérem, távolítsa el.
Ajánlom Önnek, ha szempillája halvány, ha allergiás a szempillaspirálok összetevőire, vagy ha rendszeresen sportol.
IDŐTARTAM: 20’
ÁR: 1.500 Ft

SZEMÖLDÖK
A szemöldökfestéssel az arc formájához illő szemöldököt alakíthatunk ki. Hangsúlyosabbá tehetjük színét, vagy éppen ívének hibáit korrigálhatjuk vele. Kétségtelenül áthatóbbá teszi a tekintetet. Szemöldökfestéshez a barna különböző árnyalatait használom, amit a haj színéhez igazítok a harmonikus megjelenés érdekében.
IDŐTARTAM: 10-15’
ÁR: 1.500 Ft

GYANTÁZÁS

BŐRKÍMÉLÓ MÓDSZERREL

Szőrtelenítéshez a kezelendő felület érzékenységétől függően bőrkímélő elasztikus filmgyantát, vagy patronos gyantát használok.

Próbálja ki a prémium minőségű, növényi olajokkal dúsított film-waxot, ami a kényes területeken is (arc, hónalj, bikini vonal) nagy biztonsággal, irritáció nélkül alkalmazható. Alacsonyabb hőfok, csekély bőrpír a hagyományos gyantákhoz képest.

ÁRAK
Térdig lábgyanta: 2.700 Ft
Végig lábgyanta: 4.500 Ft
Hónalj gyanta: 2.000 – 2.500 Ft
Bikini vonal: 2.500 – 3.000 Ft

Részleges intim: 3.500 Ft

Kargyanta: 2.500 Ft
Arc (bajusz/áll/szemöldök): 1.200 Ft
Hát (teljes): 4.800 Ft

KEZELÉSEK HAMAROSAN

SZEMPILLA LIFTING • HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉS

Kozmetikámban a Szépség & Élmény részeként hamarosan további szépítő eljárások lesznek elérhetőek, úgymint: szempilla lifting, henna szemöldökfestés. Bevezetésükig új szolgáltatásaim részleteiről kérem, érdeklődjön elérhetőségeim egyikén.