BEMUTATKOZÁS

VERIK ILDIKÓ
kozmetikus mester és oktató

Szeretettel köszöntöm kedves Látogató!

ALAPELVEIM
Értékek és eredmények

Célom, minden kozmetikai kezelés során, hogy bőre minél tovább megőrizhesse egészséges állapotát és szépségét, hogy különleges élményben és látható eredményekben legyen része és mosolygósan, az elégedettség érzésével térjen haza.
Ez a vezérfonalam, melyhez rendelkezésemre áll minden szükséges eszköz és készség: prémium minőségű kozmetikumok, szakmai tudás és alázat, maximális odafigyelés és nyugalom.

Hivatásomban és magánemberként is fontos értéket képvisel a minőség, a hagyomány, ugyanakkor az újító gondolkodásmód. Olyan kozmetikai márkákat választottam, melyek segítségével megoldhatatlannak tűnő kihívásokkal is szembe tudtam nézni, több kellemetlen bőrtünetet és azok hátterét is sikerült feltárnom vendégeimmel együttműködve. Ezúton is szeretném megköszönni a belém vetett bizalmat! A közösen elért eredmények és az elégedett mosolyok nap, mint nap visszaigazolják, hogy jó döntést hoztam.

Munkám során előnyben részesítem a manuális kozmetikai módszereket. Törekszem komplex módon dolgozni és hosszútávú eredményeket elérni.

Ott-tartózkodása során mindvégig teljes figyelmemmel és tudásommal Önre összpontosítok, ez az Ön ideje lesz! Minden alkalommal tiszta, nyugodt, kellemes környezetbe fog érkezni, ahol megpihenhet egy fárasztó nap után.

A szépség itt kezdődik…..

És mi is a szépség?
Mindenkinek mást és mást jelenthet, hisz oly sokszínű, relatív és egyéni lehet. Talán annyi válasz létezik, ahány ember él a Földön. Szerencsére, rengeteg szépséggel találkozhatunk világunkban, ám ezek összehasonlítgatása minden tekintetben értelmetlen volna, mert annyi minden befolyásolhatja. A szépségről kialakult nézeteinket sajnos nagymértékben irányítják a reklámok, ám ez nem egy árucikk, amit bármikor könnyedén lekaphatunk az üzlet polcáról. Annál jóval értékesebb! Sokkal inkább egy egyénre szabott tapasztalás, egy kellemes érzés, mellyel felderíthetővé válnak saját belső világunk egyensúlyának feltételei. Ki ne vágyna egy ilyen harmonikus állapotra? Nem ebből fakad a szépség?

Amint egy picit közelebb lépünk magunkhoz, megkaphatjuk a választ. Talán itt rejlik a titok, hogy szeretettel és elfogadással vagyunk önmagunk felé, s hogy az olyannyira vágyott szépség létezésünknél fogva bennünk van és nem kívül keresendő.

Úgy hiszem, mindez a természetességünkben, vonzó személyiségünkben, szemünk csillogásában, elevenségében nyilvánul meg és ezt a ragyogást egy látható életöröm kíséri, amit a megelégedettségünk, mint forrás táplál.

Én így látom, ez az én válaszom. És az Öné?

Örömmel várom a találkozást!
Ildikó